Dr hab. inż. Edyta Balejko
specjalista w dziedzinie żywienia człowieka zdrowego i chorego Pani dr Edyta Balejko jest wykwalifikowanym specjalistą w dziedzinie żywienia człowieka zdrowego i chorego z ponad 15 letnią praktyką. Absolwentka Wydziału Nauk o Żywności i Rybactwa obecnie Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego (rok 2001), w 2006 roku ukończyła studia doktoranckie w Zakładzie Podstaw Żywienia Człowieka broniąc z wyróżnieniem rozprawy […]
Prof. dr hab. n. med. Ewa Stachowska
specjalista z dziedziny żywienia człowieka biochemik Wykwalifikowany specjalista z dziedziny nutrigenomiki i nutrigenetyki, dziedzin nauki związanych z procesem indywidualizacji żywienia człowieka do jego predyspozycji genetycznych. Oferuje pacjentom porady i konsultacje dietetyczne oparte na najaktualniejszej wiedzy z dziedziny nutrigenetyki i nutrigenomiki, dające znakomite efekty w żywieniu i w żywieniu klinicznym. Żywienie w chorobach takich jak: zespół […]